År ut och år in som man följer samma beteendemönster och rutiner man har gjort innan så är det lätt att man slackar efter i sin effektivitet inom sin fastighetsförvaltning. Det kan lätt bli så att man bränner ut sig och hamnar ut spår. Vi ska prata om hur man kan göra för att komma på banan igen inom sin fastighetsförvaltning då man känner att man saknar effektivitet.

Att sova är viktigt
Alla som jobbar inom fastighetsförvaltning och speciellt om man är chef så är det lätt att man alltid har en hög stressnivå vilket kan störa sömnen och att det sen påverkar hur du är på dagen. Att prioritera sin sömn och göra den viktig är bland det bästa du kan göra för att prestera bättre och bli mer effektiv inom din fastighetsförvaltning.

Idag så verkar det vara populärt att skryta om hur lite man har sovit och hur mycket man har fått gjort istället för att sova, träna, jobba, titta på serier med mera. När vi sover så återhämtar vi oss från dagen, det är då vi läker och då vi blir oss själva igen efter en hård arbetsdag. Inom fastighetsförvaltning stockholm så är det ofta man jobbar med tusen saker på samma gång så då behöver man den där sömnen extra mycket för att orka dra i alla trådar dagen efter.

Skapa en stressfri morgon
Ingen kommer skadas mer än du att kolla din mail så fort du har vaknat vad som hänt eller vem som vill dig något inom din fastighetsförvaltning. Att göra morgonen helig, en stund för dig själv att komma igång, mysa med familjen, ta det lugnt. Det kommer att sätta en standard för hela din dag. Vaknar du stressad så kommer du med största sannolikhet inte att bli lugn under dagen om du inte tar dig den tiden där på morgonen att bara vara och göra sådant du blir glad av. Fastighetsförvaltning kräver en chef som är lugn, kan tänka klart och inte gör förhastade beslut.